Boeken

WEBSHOP » Boeken

Wij hebben een selectie gemaakt van de meest mooie en meest informatieve boeken op het gebied van taartdecoreren. Bestel het boek van je keuze en doe nieuwe inspiratie op hoe je de mooiste taarten maakt.

Sorteren op:||
 • Kookdagboek. van €6.95 voor €4.95

  Kookdagboek.

  Kookdagboek nu van €6.95 voor €4.95

  Voor al uw culinaire notities.

  Voor de echte kookfanaten, dit boek mag niet ontbreken in uw keukenkast: een eigen kookdagboek!

  Vul de notitiepaginas met uw eigen favoriete recepten.

  Gebruik de handige tips en trucs om nog meer te leren, en doe nog meer inspiratie op met verrassende nieuwe recepten.

  Prijs:4.95EUR
 • Koken voor kids met allergiën. 25% KORTING

  Koken voor kids met allergiën.

  Koken voor kids met allergiën.

  Voedselallergie bij kinderen komt steeds vaker voor en het is voor ouders meestal een hele toer om geschikte recepten te vinden.

  En ook al is uw eigen kind niet allergisch, dan nog zult u op zijn of haar verjaardagsfeestje waarschijnlijk best wel eens moeten zorgen voor lekkernijen zonder gluten, zuivel en eieren, zodat alle kleine gasten ze probleemloos kunnen eten.

  Naast nuttige tips over het omgaan met allergieën vindt u heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, naschoolse snacks, avondeten, nagerechten en natuurlijk kinderfeestjes.

  Dit boek gaat niet over speciale diëten. De recepten zijn juist bestemd voor het hele gezin.  NU VAN €11.95 VOOR €8.95

  Prijs:8.95EUR
 • Cake Chic

  Boek Cake Chic

  Cake Chic

  Peggy Porschen heeft een geweldige gave voor het bedenken van schitterende ontwerpen met opvallende kleuren en prachtige decoraties.

   

  Daarbij doet ze haar uiterste best om cakes te maken, die net zo goed smaken als ze er uitzien! Ze voegt nieuwe en verrassende smaken toe aan standaard cakes, waarbij ze vooral smaakvolle organische ingrediënten gebruikt.

   

  Het boek bevat ideeën voor speciale verjaardagen, high tea feestjes voor meisjes, baby showers en vrijgezellenavonden, maar ook voor sjieke evenementen als cocktail parties of jubilea. Cake Chic is niet alleen geschikt voor meisjes, maar voor iedereen die een maximale indruk wil maken met een minimale inspanning.

   

  Auteur: Peggy Porschen

  Taal: Engels

  Prijs:23.95EUR
 • Cakes to Inspire and Desire

  Boek Cakes to Inspire and Desire

  Cakes to Inspire and Desire

  Ontdek deze verzameling van 15 inspirerende en feestelijke cakes, elk met een modern en opvallend karakter. Met prachtige kleurenfoto's, die een enorme variëteit tonen van traditionele en hedendaagse stijlen, van bloemen en franje tot strepen en kralen.

   

  Elke cake gaat vergezeld van prachtige mini-cakes, die een creatieve draai geven aan het hoofdthema en die tevens kunnen dienen als alternatief wanneer er weinig tijd is. De hoofdstukken zijn ingedeeld op vorm, waarbij getoond wordt hoe een eenvoudig rond of vierkant ontwerp de basis is voor de meest fantastische cakes.

   

  Auteur: Lindy Smith
  Taal: Engels

  Prijs:18.95EUR
 • Debbie Brown's Magical Cakes

  Boek Debbie Brown's Magical Cakes

  Debbie Brown's Magical Cakes

  Bevat de gebruiksaanwijzingen voor het decoreren van 20 magische cakes. Voor kinderen van alle leeftijden, van een mystiek kasteel, dat bewaakt wordt door een draak tot een babydraakje dat meer geschikt is voor de jongere kinderen.

   

  Auteur: Debbie Brown
  Taal: Engels

  Prijs:17.95EUR
 • Fairytale Cakes

  Boek Fairytale Cakes

  Fairytale Cakes

  Ieder kind heeft een favoriet sprookje, of het nu over een Zeemeermin, het Lelijk eendje of Hans en Grietje gaat. En dan maakt dan niet uit hoe vaak mama of papa het verhaal al verteld heeft, het blijft leuk! Je kind krijg er maar geen genoeg van.

   

  Daarom is het misschien om de hoogste tijd de jonge prins of prinses te verrassen met een prachtig gedecoreerde, zelfgemaakte taart, die gebaseerd is op zijn of haar favoriete sprookje. Zoals Hans en Grietje, Aladdin, Assepoester, Pinokkio of De prinses op de erwt.

   

  Het boek biedt ruime inspiratie en bevat alle instructies, die je nodig hebt. Van het bewerken van de fondant tot het creëren van de vormen en figuren. Bij elke beschrijving staat ook een korte samenvatting van het sprookje, samen met prachtige kleurenfoto's.

   

  Volwassenen vinden de prachtige creaties waarschijnlijk te mooi om op te eten, maar de kinderen zullen direct aanvallen!

   

  Auteur: Noga Hitron
  Taal: Engels

  Prijs:15.95EUR